Verdammt ich lieb dich

subota, 01.03.2008.

Prica o djevojci koja je znala

Priča o djevojci koja je znala, znala sve...
Dakle bila jednom lijepa djevojka, puna života i one magične vatre u očima koja se ne sreće kod svake, ali povrh svega ta djevojka je imala nedodirljiv ponos. Priča ne bi bila priča da u nju ne uđe mladić naočit, dobar, pametan i ne pokuša je osvojiti. Naposljetku taj mladić ju zavede i ona se zaljubi i sve se složi kao u bajci, njih dvoje započnu vezu, američki san pravi melem za oči. No ova priča o ovoj djevojci ima jedan mali paradoks koji se ne očitava u njoj samoj koja je bila budalasta, sretna i zaljubljena već u mladiću koji to isto NIJE bio...
Ipak najgore od svega je to što je malo djevojče sve znalo. Bila je ona pametna cura, osjećala je, vidjela i naslućivala da mu je ona samo zabava. Izlaz kad mu je dosadno, kad se zaželi ljubavi, kad mu se bude dalo. Nije bila njegova, on ju takvom nije smatrao bila je prolazna kao dašak vjetra koji ga pomiluje u prolazu.
Kad god mu je bilo dosadno mogao je nazvati nju ne sumnjajući da ona možda neće doći jer je zbog njega ostavljala sve iako je znala da to ne zalužuje. Čekala je kad će doći i reći joj da oni više ne postoje jer mu je dojadila, a znala je neminovno da će taj dan doći i ona će se morati pretvarati kao da je ne boli kao da se ništa nikad nije zbilo.
U toj vezi on je bio more i oluja, a ona tek lagana morska pjena koju su valovi bacali kad i gdje su stigli. Gazio joj je ponos, vrelu krv i ludo srce, a ona je dopuštala iz jednostavnog razloga jer ga je volila, jako, gotovo očajno.
Vremenom njena ljepota se obavila tugom, njena pamet je postala oštrija, potkrijepljena iskustvom, života i one čudne vatre u očima više nije bilo, a ponosa kao da nikad ni imala nije.
Razorio je ono što je ona nekad bila i sama mu je to dopustila. Prodala se svjesno za njegovu ljubav koja ionako nije bila cijela, prodala se za par poljubaca i zagrljaja, za najsvetije što je tad imala.
To je priča o djevojci koja je znala, znala sve... To je priča o MENI!
luv' ya 4ever

- 09:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #